15 Temmuz 2017 Cumartesi

15 Temmuz Destanı - Unutma Unutturma



Nasıl başlanır lafa,ne denir,ne söylenir,ne söylenirse az gelir,kelimeler yetersiz kalır o geceyi anlatmaya. Karanlık bir geceden aydınlığa çıkışımızın üzerinden tam bir yıl geçmiş. Bu güzelim vatanın güzelim evlatları genci yaşlısı düşmana kafa tutup tankların altına yatıp, mermilere göğsünü siper edip  kurtuluş destanı yazdı o gece.

Düşmana Türk Milletinin gücünü gösterdik Elhamdülillah kurmuş oldukları tuzakları Rabbim'inde yardımı ile başlarına çevirdi bu aziz Millet. Bizi yıkmanın  o kadar kolay olmadığını  herkese gösterdik. Ülkemle,Vatanımla ve bu Vatanın evlatlarıyla korkusuzca sokağa dökülen Türk Halkı ile ne kadar gurur duysak az. O gece orada bu Vatan için şehit olan bütün kardeşlerime, abilerime hatta artık dede denecek yaşta olan yaşlı ama yüreği gençlere,yiğitlere,korkusuzlara , şehit olmayı göze alıp gazilikle yetinenlere hepsine minnettarım,minnettarız.


Zaten biliyor ve inanıyoruz ki mekanları cennettir ama O karanlık gecenin sabahını büyük bir zaferle aydınlatan Bütün Şehitlerimize Allah'dan bir kez daha Rahmet diliyorum. Allah onlardan, onları yetiştiren Anne ve Babalarından razı olsun.

Bu olayların sorumluları,ele başları,yandaşları,şakşakçıları her kim ve kimler ise Türk Adaleti ve Türk Milleti önünde en ağır şekilde cezalandırılmalarını diliyorum.

Bu geceyi unutmayacağız,unutturmayacağız.
Tüm Şehit ve Gazilerimize Saygı,Sevgi ve Minnetle.

HOŞÇAKALIN







5 yorum:

  1. Hala gozumun onundedir o sahne."Ben vururmuyum ona kardesim benim o ya!!".
    Izledikce burnumun diregi sizlar.Askeri polise,Polisi askere dusurmeye calisan zihniyetin koku kurusun!!!Eline yuregine saglik arkadasim.Cok guzel bi yazi olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, inşallah bir daha böyle olaylar yaşamayız.

      Sil
  2. Bir daha böyle şeyler yaşanmaması dileği ile,şehitlere Allahtan rahmet diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sanki dün gibi zaman ne çabuk geçmiş.Ve maalesef adalet henüz yerini bulamadı :(

    Unutmadık.Unutmayacağız!

    YanıtlaSil