11 Eylül 2017 Pazartesi

Evlilik Programları Bitti Şimdi de Herkes Kayıp Bulma Derdinde


Evlilik programlarından kurtulduk oh dedik bitti rezillikler dedik, dedik ama şimdi de herkesler kayıp bulmaya,cinayet çözmeye başlamış. Sabahtan akşama kadar evlendirdik şimdide sabahtan akşama kadar duygusal programlarla insanların içini karartalım dediler.

 Bir şey tuttu mu neden aynı programdan 10 tane yaparsın bu insanlar hangi birini izlesin ki çoğu tutmayacak sezon sonunu göremeyecek eminim ki ve inşallah da öyle olur.

Müge Anlı yıllardır bu işi hakkıyla yapıyor bu kadar rakibe ne gerek vardı ki. Geçtiğimiz günlerde  Serap Paköz hanımın Gerçeğin Peşinde programından bahsetmiştim çok beğendiğimi söylemiştim. Hala arkasındayım Serap Paköz de Müge Anlı da bu işi iyi yapıyorlar.


Bu tarz programlar çok faydalı ve olmalı da ama iyi yapanlar, işini sevenler, bu işe emek verenler yapmalı sadece reyting kaygısı ile bu tarz programlar tutuyor diye yapılmaz yapılmamalı hiç mi değişik bir format gelmiyor aklınıza eğlenceli bir yarışma programı olur, müzik eğlence programı olur. Çok ünlü sevilen bir şarkıcıya güzel bir sohbet programı yaptırılabilir.

Bir şeyin suyunu çıkarana kadar yapmanın ne anlamı var ki. Şimdi size şu an televizyonda olan hemen hemen aynı formatdaki programları yazacağım.

1 Müge Anlı ile Tatlı Sert - ATV
2 Gerçeğin Peşinde - Serap Paköz - Tv 8
3 Yaşamdan Hikayeler - Lütfiye Pekcan - TV 8
4 Hayatın Penceresinden - Yasemin Bozkurt - Kanal D
5 Olay Yeri - Balçiçek İlter - Star Tv
6 Sen İste Yeter - Hande Ataizi - Fox Tv
7 Kaybolan Çiçekler - İnci Ertuğrul - Fox Tv
8 Her Şey Gerçek - Seda Akgül - Fox Tv
9 Esra Erol'la - ATV
10 Artık Susma - Seda Sayan - Uğur Arslan - Show Tv
11 Yalnız Değilsin - Duygu Çuhadar - Beyaz Tv


Bu saydığım programların bir kısmı sadece barıştırma bir kısmı sadece kayıp bulma bir kısmı ise hem kayıp bulma hem barıştırma hem cinayet çözme. Ama Müge Anlı  bunların hepsini zaten yapıyor.


İşini iyi yaptığını düşündüklerim Müge Anlı,Serap Paköz ve İnci Ertuğrul'u bir kenara bırakıp diğerleri bana gereksiz ve samimiyetsiz geliyor. Bakalım bu programlar nereye kadar gidecek? yenileri eklenecek mi? İlerleyen günlerde göreceğiz.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

 Hoşçakalın


7 yorum:

  1. Bu tarz programları izlemeyi tercih etmedigim için izlerim Tlc yi:)) bi müge anliyi tanırım ama :)

    YanıtlaSil
  2. Türkiye'deyken validenin favori programıydı Müge Anlı 😂

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu aralar Gerçeğin Peşinde'ye sardım

    YanıtlaSil
  4. Müge Anlı bu işi 10 yıldır yapıyor zaten ve hakkını da verdiğini düşünüyorum. Çok ciddi bir de izleyici kitlesi ve arkasında da çok sağlam bir ekibi var. Diğerlerinin şansı yok :) Yakında RTÜK bunlara da bir sınırlama getirince ne sunacaklar merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en yakın zamanda sınırlama getirirler.

      Sil
  5. Tv de maalesef çeşitlilik çok az keşke herkes aynı şeyleri yapacağına farklı fikirler ortaya koydalar ve biz de bu çeşitlilikten doya doya faydalansak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke ama maalesef risk alamayıp bişey tuttumu onun peşinden gidiyorlar

      Sil